موضوع: "وراه های مقابله"
دشمن می گوید گریه نکنید شمامی گویید؟
نوشته شده توسطفتاحي 29ام آبان, 1393
دشمن نمی داند گریه بر عزای امام حسین (علیه السلام) زنده نگه داشتن نهضت و زنده نگه داشتن این معناست که جمعیت کمی درمقابل یک امپراطوری بزرگ ایستاد. جوانان ما خیال نکنند مسأله ملت، گریه است. این را دیگران القا کردند به شما ها، که بگویند ملت گریه. آن ها از همین گریه ها می ترسند برای این که گریه ای است بر مظلوم.
درمحرم مبلغان چه بگویند؟
گویندگان پس از اینکه مسائل روز را گفتند، روضه و مرثیه را همانطور که سابق می خواندند بخوانند و مردم را مهیا کنند برای فداکاری، در آخر منبر روضه زیاد بخوانند نه در حد یک یا دو کلمه و طبق سنت سابق عمل نمایند و باید خود عاشورا و ماجرای حسین بن علی (علیه السلام) در منبر و درخلال روضه خوانی به همان شکل سنتی یعنی به صورت بیان وقایع شب، صبح و روزعاشورا دنبال شود. حادثه عاشورا با جزئیاتش به برکت همین خواندنی ها، باقی است. باید بیان وقایع عاشورا به صورت متقن باشد درحدی که درکتابهایی مثل لهوف و ارشاد است نه چیزدیگری …
ترفندهاو تاکتیک های قیام سالارشهیدان(علیه السلام)
نوشته شده توسطفتاحي 29ام آبان, 1393
تاکتیک در لغت به معنای1.راهکار 2.فوت و فن کار 3.تدبیر حرب 4. شیوه یا روش انجام کار را گویند (غلامحسین صدری افشار / نسرین و نسترن حکمی /فرهنگ معاصر فارسی / ص 340)
براساس شواهد تاریخی، جنگ اصلی امام (علیه السلام) با جبهه مقابل ، جنگ نظامی نبود . بلکه یک جنگ تبلیغی ، عاطفی بوده است. به همین جهت امام (علیه السلام) برای پیروزی در چنین جنگ سرنوشت سازی که حیات اسلام به آن بسته بوده، برای اداره وضع موجود و وضعیت های قابل پیش بینی بر اساس مدیریت الهی خویش، در موقعیت های مختلف تغییر رویکرد داده و اقدامات خاصی می نماید که در پیش برد اهداف الهی نهضت و تحقق رسالت آن، عمده ترین نقش ها را ایفا می نماید.که شامل 1- هجرت2- مکّه و ظرفیت بالای رسانه ای آن 3- پرهیز از قتل کور و هدر رفتن خون4- همراهی اهل بیت علیهم السلام (خویشاوندان) الف. افشاگری جنایات ب- معرفی نهضت حسینی ج- تأمین امنیت اهل بیت5- انتصار6- پایبندی به عنصر امر به معروف و نهی از منکر 7- شهادت طلبی و ایجاد صحنه های عاطفی8- اتمام حجت می باشدکه درادامه به اختصارتوضیح میدهیم…
فرهنگ عاشورایی، ترفندهای دشمنان،راه های مقابله
نوشته شده توسطفتاحي 29ام آبان, 1393
اگر بررسی کارشناسی و دقیقی در زمینه فرهنگ عاشورا و نگرانی دشمنان اسلام از نهضت حسینی انجام گیرد و اینکه بسیاری از نقشهها و توطئههای آنان از طریق این نهضت و توجه به ارزشها و ضد ارزشها در آن نقش برآب می شود، به یقین اهمیت و جایگاه فرمایشهای گهربار مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای، دو چندان مشخص می شود، چرا که در فرمایشهای ایشان کاملاً به مقتضیات و زمان شناسی عنایت ویژه ای شده است و براساس آن، ضمن بیان اهمیت والای نهضت عاشورا و عزاداریها برای زنده نگه داشتن این نهضت، آسیب ها و آفت ها را به صورت دقیق بررسی و بیان فرموده اند که به یقین توجه به این بیانات تحلیلگرانه، بسیاری از حقایق را برای ما روشن می سازد و از اجرای ناخودآگاهانه نقشه های دشمن باز می دارد..
از ویژگیهای بارز فرمایشهای مقام معظم رهبری (دام ظله العالی) به نکات ذیل میتوان اشاره کرد:
1- زمان شناسی 2- دشمن شناسی 3- تأکید بر ارائه مطالب مستنددرعزاداریها4- اهمیت و آثار و فواید عزاداری و زیارت امام حسین (علیه السلام)
بر این اساس بایدها در نهضت اهداف الهی و قرآنی خواهد بود كه آقا امام حسین( علیه السلام) نیز در خطابه های خویش به مواردی از آنها اشاره فرموده اند كه عبارتند از:
1-احیاء سیره و سنت پیامبر ( صلی الله علیه واله) كه در زمان معاویه و یزید روبه فراموشی سپرده شده بود و در دوره خلفای سه گانه به شكلی دیگر.
2- احیاء دو فریضه الهی یعنی امر به معروف و نهی از منكر.
3- احیاء ارزشهای دینی همچون نماز كه در ظهر عاشورا نیز اقامه می شود.
4- پرهیز از ضد ارزشها چون اعمالی كه در قرآن كریم از آنها نهی شده است مثل شرابخواری، رباخواری، حرام خواری و سایر كارهایی كه جزء شئونات اسلامی محسوب نمی شود.
5- پرهیز از تعلقات دنیوی چون مال، مقام و منصب كه انسانهای باسابقه ای را در جریان كربلا فریفت.
6- پرداختن به معنویات و ارتباط معنوی با معبود حقیقی همچنانكه امام حسین( علیه السلام) در شب عاشورا همراه یاران باوفایش انجام دادند.
انحرافات و بدعتها به شیوه های مختلف و به اهداف گوناگون وارد مجالس عزاداری شده است كه از جمله به موارد ذیل می توان اشاره نمود:
1- خوف و هراس معاندین اسلام از نهضت حسینی و برنامه ریزی های كارشناسی جهت براندازی یا تضعیف نهضت حسینی كه در قالب تحریفات، انحرافات و بدعتها صورت می گیرد.
2- وجود عدهای از متولیان هیئات، مداحان و سخنرانان كه آشنائی كامل با منابع غنی اسلامی ندارند و چون به سندیت مطالب توجه نداشته و ندارند باعث ورود مطالبی در عزاداری ها می شود كه اساس و ریشه ندارد.
3- تكیه كردن به یكسری گفته های غیرمعتبر و عمل كردن بر اساس آنها كه به مرور زمان شهرت پیدا می كند.
4- افراط و تفریط در بعضی از دوره های حكومتی چون حكومت صفوی كه متاسفانه افراط و زیاده روی در بعضی از حوادث و وقایع تاریخی عاشورا صورت گرفته است كه قبل از آن رخ نداده بود.
5- عمده نگرانی از نهضت حسینی از جانب صهیونیست هاست كه بر این اساس دولتهای مطرح در جهان مثل آمریكا و سایر كشورهای آمریكائی و اروپائی را به واكنش وا می دارد كه بودجه های كلانی را در این راستا هزینه نمایند كه در این راستا می توان به اقدامات سیا در مبارزه با نهضت حسینی اشاره نمود.
6- تضعیف روحانیت
7- استفاده از افراد سودجو و شهرت طلب
راههای مبارزه با انحرافات و تحریفات در عزاداریها :
1.تكیه بر منابع مستند و تاریخی در بیان وقایع عاشورا.
2. استفاده از كارشناسان متخصص و توانمند در تحلیل وقایع عاشورا.
3. تقویت روحانیت به عنوان سنگربانان نهضت حسینی.
4. حمایت قاطع و تقویت جایگاه واقعی مرجعیت.
5. سازماندهی هیئات مذهبی.
6. آموزش تخصصی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت ( علیه السلام) و ارائه آگاهی های لازم.
7. تبیین اهداف و نقشه های دشمنان اسلام به ویژه صهیونیست.
8. تنظیم مطالب مدون در رابطه با آسیب شناسی عزاداری ها و ارائه راهكارهای مناسب جهت مبارزه با آسیب ها و آفتها
دشمن شناسی و دشمن ستیزی درس بزرگ عاشورا
نوشته شده توسطفتاحي 29ام آبان, 1393
از محوري ترين مسائل دفاعي كشور، دشمن شناسي است. با شناخت دشمن مي توان احتمال پيروزي و يا شكست را مشخص كرد و به ايجاد زمينه هاي دفاعي همت گماشت.درعرصه مسائل سياسي و اجتماعي نيز دشمن شناسي از اهميت ويژه اي برخوردار است و از مهمترين عوامل در تأمين امنيت فردي و اجتماعي محسوب مي شود.بر همين اساس بخش عظيمي از آيات قرآن كريم به معرفي دشمن اختصاص يافته است.
درسيره پيامبر اكرم( صلی الله علیه واله) و ائمه اطهار(علیه السلام) نيز به دشمن شناسي توجه بسيار شده است..تبيين انديشه هاي اميرالمومنين علي (علیه السلام) در زمينه شناخت دشمن به ما كمك مي كند تا در اصلاح روش و سلوك خود به منظور مقابله با دشمنان انقلاب و نظام مقدس جمهوري اسلامي به شكل آگاهانه تري اقدام نماييم. علي(علیه السلام) آن روز با جاهلان مقدس مآب مواجه بود و جامعه اسلامي امروز ما نيز با افراد به اصطلاح روشنفكر و غربزده روبرو است. هر دو جريان در يك نقطه اشتراك دارند و آن فهم نادرست از مباني و تعاليم اسلام است، اين ناآگاهي و جهالت باعث شده است تا در مقابل نظام اسلامي جبهه گيري كنند.
ازديدگاه حضرت علي (علیه السلام) دو نوع دشمن در جامعه وجود دارد:
دشمن آشكار و دشمن پنهان
از منظر علي(علیه السلام) كم خطرترين دشمن، دشمني است كه دشمني خود را آشكار كرده است، حضرت مي فرمايد:«اوهن الاعداء كيداً من اظهر عداوته»«سست ترين دشمنان كسي است كه عداوتش را آشكار ساخته-است.»
و درجاي ديگر مي فرمايند:«من اظهر عداوته قل كيده»«آن كس كه دشمني اش را اظهار كرده، توطئه و مكرش كم است»
آن حضرت اظهارمي دارد
خطرناك ترين دشمن، دشمني است كه دشمني اش را پنهان مي كند و اين دشمني همانا نفاق است. امام(علیه السلام) دراين زمينه مي فرمايند:«شرالاعداء ابعدهم غوراً و اخفاهم مكيده»«بدترين دشمنان كساني اند كه حيله خود را بيشتر پنهان مي دارند.»
سخت ترين ضربه به مكتب اسلام از ناحيه همين نوع دشمنان بوده است.
علي(علیه السلام) دراين باره مي فرمايند:«انما اتاك بالحديث اربعه رجال ليس لهم خامس: رجل منافق مظهر للايمان متصنع بالاسلام لايتاثم ولايتحرج، يكذب علي رسول الله( صلی الله علیه واله) معتمداً، فلو علم الناس انه منافق كاذب لم يقبلوا منه و لم يصدقوا قوله ولكنهم قالوا صاحب رسول الله( صلی الله علیه واله) رآه و سمع منه ولقف عنه فيأخذون بقوله»
مشكل ترين مبارزه ها، مبارزه با نفاق است، مبارزه با زيرك هايي است كه احمق ها را وسيله قرار مي دهند. اين پيكار از پيكار با كفر مشكل تر است زيرا جنگ با كفر، مبارزه با يك جريان آشكار است و اما مبارزه با نفاق، در حقيقت مبارزه با كفر مخفي است.
نفاق دو رو دارد: يكي روي ظاهر كه اسلام است و مسلماني، و يك روي باطن كه كفر و شيطنت است و درك آن براي توده ها و مردم عادي بسيار دشوار و گاهي غيرممكن است.
از اين رو مبارزه با نفاق ها در بسياري از موارد به ناكامي منجر شده است، زيرا بسياري از مردم شعاع درك شان از سر حد ظاهر نمي گذرد و نهفته را روشن نمي سازد و تا اعماق باطن نفوذ نمي كند. اميرالمؤمنين(علیه السلام) در بحث دشمن شناسي بيشترين تأكيد را درباره نفاق دارد. به اعتقاد علي(علیه السلام) بيشترين هم و غم دشمن در مبارزه با اسلام پاشيدن بذر نفاق در بين مسلمانان است.
مهمترين روش ها و تاكتيك هاي دشمنان اسلام از ديدگاه حضرت علي(علیه السلام) عبارتند از:
انجام فعاليتهاي سازماني و تشكيلاتي ،طرح شعارهاي عامه پسند ، استفاده ابزاري از چهره هاي مقبول، استفاده از جهالت مردم، مكر و حيله، ايجاد اختلاف و تفرقه در صف مسلمين تبليغات و جوسازي، فرصت طلبي، استفاده ابزاري از مقدسات
شيوه هاي برخورد علي(علیه السلام) با دشمنان
هوشياري در برابر دشمن، شيوه منطق و استدلال، گرفتن بهانه از دست دشمن، مبارزه تا محو كامل دشمن
در ادامه به توضیح مختصری ازمطالب پرداختیم…
رگه های تلخ انحراف درزلال روحبخش عزاداریها
نوشته شده توسطفتاحي 27ام آبان, 1393
این ماه با نام سیدالشهداء امام حسین (علیه السلام) مشهور و معروف شده است، وجه امتیاز و برجستگی این ماه بخاطر مراسمات مذهبی است که مخصوصاً در دهۀ اوّل آن برپا می شود، ماه تعظیم شعار دینی است، ماهی است که آحاد مردم مودّت خود را نسبت به اهل البیت (علیهم السّلام) به ویژه سیدالشهداء (علیه السلام) به منصه ظهور وبروز می رسانند، ضروری به نظر می رسد که محبین و شیفته گان راه امام حسین(علیه السلام) با تأسی به آن امام همام ،به امور دینی و اصلاح امت اهتمام بیشتر بنمایند. تحصیل و تعمیق معارف اسلامی را در اولویت برنامه های عزاداری خود قرار دهند و برجسته ترین مفهوم در بین اهداف قیام حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) مسئله « امر به معروف نهی از منکر» است . وظیفۀ ما به عنوان مأمومین امام حسین (علیه السلام) پیروی از روش و منش ایشان است. بنابراین لازم است « مسئلۀ امر به معروف و نهی از منکر» را در مراسمات عزاداری مورد توجه قرار دهیم، مجالس عزاداری ما مصداق حقیقی معروف باشند و از ورود «منکرات» در افکار و اعمال ، از لحاظ محتوایی یا شکلی به مراسمات مذهبی به جدّ جلوگیری شود، با توجه به جایگاه رفیع عزاداری ایام محرم و تأثیر شگرف آن بر روح و ایمان و اعمال افراد جامعه، بدیهی است که دشمنان تلاش کرده و خواهند کرد تا اینکه «رگه های» تلخ انحراف و تحریف را در «زلال گوارای روحبخش عزاداریها» واردکنند. دشمن درصد د کمرنگ کردن تأثیر ژرف فرهنگ عاشورا در بین آحاد جامعه می باشد؛ جهت توجه بیشتر به نقشۀ «سازمان سیاء » آمریکا در رابطه با فرهنگ عاشورا توجه بیشتری بنماییم، تاعمق تلاش و اهداف دشمن برای ما روشن تر گردد.
کتابی به نام «نقشه ای برای جدایی مکاتب الهی» در آمریکا انتشار یافته که در آن گفتگوی مفصلی با دکتر مایکل برانت یکی از معاونان سابق سیا، سازمان اطلاعاتی مرکزی آمریکا انجام شده است که درتحقیقاتشان به این نیتجه رسیده بودند که شیعیان بیشتر از دیگر مذاهب اسلامی فعال و پویا هستند. و باید بر روی مذهب شیعه تحقیقات بیشتری صورت گیرد که در این تحقیقات به این نتیجه رسیدند که به طور مستقیم نمی توان با مذهب شیعه رو در رو شد، باید پشت پرده کار کنیم. واز سیاست «اختلاف بیانداز، نابود کن» استفاده و برنامه ریزی هایی داشته باشیم؛ به همین منظور چهل میلیون دلار بودجه برای آن اختصاص داده و این پروژه در سه مرحله به ترتیب زیر انجام شد..
1) حمایت از افرادی که با مذهب شیعه اختلاف نظر دارند و ترویج کافر بودن شیعیان به گونهای که در زمان مناسب علیه آنها توسط دیگر مذاهب اعلام جهاد شود. همچنین باید تبلیغات گستردهای را علیه مراجع و رهبران دینی شیعه صورت دهیم تا آنها مقبولیت خود را در میان مردم از دست بدهند.
2) یکی دیگر از مواردی که باید روی آن کار می کردیم موضوع فرهنگ عاشورا و شهادت طلبی بود که هر ساله شیعیان با برگزاری مراسمی این فرهنگ را زنده نگه می دارند. ما تصمیم گرفتیم با حمایت های مالی از برخی سخنرانان و مداحان و برگزارکنندگان اصلی اینگونه مراسم که افراد سودجو و شهرت طلب هستند عقاید و بنیانهای شیعه و فرهنگ شهادت طلبی را سست و متزلزل کنیم و مسائل انحرافی در آن به وجود آوریم به گونهای که شیعه یک گروه جاهل و خرافاتی در نظر آید.
3) در مرحله بعد باید مطالب فراوانی علیه مراجع شیعه جمع آوری کنیم و به وسیله مداحان و نویسندگان سودجو انتشار دهیم و تا سال 1389 مرجعیت را که سد راه اصلی اهداف ما می باشند تضعیف کرده و آنان را به دست خود شیعیان و دیگر مذاهب اسلامی نابود کنیم و در نهایت تیر خلاص را بر این فرهنگ و مذهب بزنیم.
مسؤول تشکلهای دینی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی:
دشمن با ایجاد انحراف در عزاداریها درپی کمرنگ کردن بعد استکبارستیزی عاشورا است خبرگزاری رسا ـ مسؤول تشکل های دینی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان این که انحراف در مداحی انحراف در دین و عزاداری را در درازمدت فراهم می کند، گفت: دشمن می خواهد با ایجاد انحراف در عزاداری امام حسین(علیه السلام) بعد استکبار ستیزی قیام عاشورا را کم رنگ کند.
برخی آسیب هایی که این سنت مبارک مراسمات مذهبی را تهدید می کندبه این شرح است: