موضوع: "طب اسلامی"

سم سفید

نوشته شده توسطفتاحي 12ام اسفند, 1395

شکر سفید از ترکیب عصاره طبیعی نیشکر که شکر سرخ نام دارد و چون شکر سرخ  دارای رطوبت وچسبندگی است و رنگ تیره ای دارد با برخی مواد دیگر که موجب سفتی.درخشندگی وسفیدی وحالت بلورین آن میشودترکیب میشود تا جذابیت بیشتری برای مردم داشته باشد.
جالب است بدانید، شکر قهوه ای درست است از شکر سفید برای مصرف بهتراست، اما برای قوام وعدم چسبندگی شکر قهوه ای به آن موادی اضافه میکنند که مصرف آن نیز پیشنهاد نمیگردد.

مخلوط کردن کریستال‌های شکر سفید با مقادیری از ملاس محلولی را تولید می‌کند که شکر قهوه‌ای نام دارد که بعد از فرآیند خشک کردن، کریستال‌های شکر قهوه‌ای تولید می‌شوند.

شکر قهوه‌ای به صورتی طبیعی‌تر تولید می‌شود. به گونه‌ای که با افزودنی‌های صنعتی مانند دی اکسید گوگرد، فسفریک اسید، کلسیم هیدروکسید و کربن اکتیو
غنی نمی‌شود. درحالی‌که برای تولید شکر سفید از این مواد استفاده می‌شود.(دقت شود)

پس شکر قهوه ای از شکر سفید بهتر است و بجز کریستالهای شکر سفید که به آن اضافه میشود مواد دیگری به آن اضافه نمیشود و از نظرکالری نیز کالری کمتری نسبت به شکرسفید دارد وکم ضررتر است بالاخص آنکه فرآیند فرآوری آن طوری است که مانند شکر سفید ارزش غذایی آن از بین نمیرود.

در هرصورت اضافه نمودن کریستال به شکر قهوه ای نیز خالی از ضرر نیست وشکر سرخ سالمتر از شکر قهوه ای میباشد.
همچنین است در خصوص قند رایج بازاری که از عصاره چغندر قند بوجود می آید ولی بجهت مردم پسند کردن آن به آن موادی اضافه میکنند که برای سلامتی انسان مضر میباشد.

هرچند گاها شرکت های مختلف تولید کننده شکر از چغندر قند عصاره آنرا می گیرند وبعد به اسم شکر میفروشند یا مثلا قندهای حبه ای بازار که از شکر فراهم شده را به اسم حبه قندمربعی عرضه میکنند.

ب:شیرین کننده های غیرطبیعی
 شیمیایی که باروشهای مختلف آزمایشگاهی وسنتز بدست می آیند.
مانند آسپارتام.ساخارین و…

برای ماده شیرین کننده مصنوعی  آسپارنام – قند مصنوعی- ۹۲ مورد عوارض جانبی دیده شده است!!!!.

 رقمی که بیشتر فرا واقعی به نظر می آید اما واقعی است. این ماده به خاطر حل شدن در مایع به همه بافت های بدن وارد شده و در بعضی از بافت ها رسوب می کند. عوارض این ماده به گونه ای است که گاها موجب تغیرات در ژنتیک فرد همه می شود. در مادر باردار مصرف نوشابه های رژیمی و مواد غذایی حاوی اسپارتام  مثل انواع آدامس بدون قند و یا شکلات های مخصوص دیابتی ها می تواند عوارض غیر قابل برگشتی در جنین ایجاد کند.

عوارض اسپارتام در چشم:
نابینایی در یک یا هر دو چشم
کاهش دید و یا اشکالات در چشم نظیر دید تار و مبهم ، کاهش دید شب
درد در یک یا هر دو چشم
کاهش اشک
ایجاد اشکال با لنز های تماسی

عوارض اسپارتام در گوش:
وزوز گوش، یا همهمه و صدای زنگ در گوش
عدم تحمل شدید به صدا
اشکال علامت دار در شنوایی

عوارض اسپارتام در سیستم عصبی:
حملات صرع
سردرد، میگرن
گیجی ، بی تعادلی، کاهش حافظه ، و پریشانی خاطر ،خواب آلودگی
بی قراری و بیش فعالی شدید، لرزش اندام انتهای – ترمور- شدید
دردهای غیر معمول در صورت

عوارض اسپارتام در روانی:

افسردگی شدید، بی قراری و تحریک پذیری، اضطراب
تغیرات شخصیت
بی خوابی های شبانه

عوارض اسپارتام در قلب و ریه :
طپش قلب و افزایش ضربان
افزایش فشار خون به تازگی

عوارض اسپارتام در سیستم گوارشی :
تهوع ، اسهال که گاهی همراه خون است
دردهای شکمی
درد هنگام بلع

عوارض اسپارتام در پوست :

Skin and Allergiesخارش بدون ضایعه های بثوری (Rash)
حساسیت های دور لب و دهان
کهیر و واکنش حساسیتی شدید تر مثل حمله های استمی

عوارض اسپارتام در سیستم غدد درون ریز

در مسمومیت با آسپارتام می تواند علایم دیگری هم دیده شود که مرگ انتهای آن است.

کافیست بدانید آسپارتام 2000بار شیرین تر از شکر است وشما با یک قاشق مرباخوری از آسپارتام مقدار زیادی از آب را میتوانید شیرین کنید اما چه شیرینی مرگباری!!
حالا میدانید چرا استفاده از شیرین کننده های مصنوعی برای تولیدکنندگان به صرفه تر میباشد؟؟

فقط می توانم بگویم که اگر بر روی نوشیدنی و غذایی نوشته شده بود، بدون شکر به آن فکر نکنید. بگذارید و بگذرید.

ساخارین.ساکروالوز.آلیتام.سیکلامات هم انواع دیگری از شیرین کننده های مصنوعی هستند.

 

منبع
آموزشکده تخصصی طب سنتی اسلامی